Vloeronderhoud

Soms geeft dweilen niet meer het gewenste effect en zijn er andere methoden nodig om het wenselijke resultaat te krijgen. Vloeronderhoud bij RR Omgevingsbeheer is daarom een goede keuze! Harde vloeren kunnen machinaal geschrobd worden, waardoor je weer van een vloer geniet die spik en span is. Het voordeel van machinaal schrobben is dat de voegen ook grondig gereinigd worden. Vuil verdwijnt hierdoor als sneeuw voor de zon en vloeren ogen weer als nieuw!

 

Lino vloeren bevatten een waslaag. Het nadeel van deze waslagen is dat ze op den duur een waas krijgen waardoor vloeren niet meer schoon ogen maar wel zijn. Bij RR Omgevingsbeheer is het vloeronderhoud van lino vloeren gesneden koek. Op een deskundige manier verwijderen wij de oude waslaag en voorzien deze vervolgens van een stralende, nieuwe waslaag. Bijkomend voordeel: de levensduur van de vloeren wordt aanzienlijk verlengd. Daarnaast nemen bewerkte vloeren veel minder vuil op en is het schoonmaken ervan een veel lichtere taak geworden.

 

Klinkt dit alles je als muziek in de oren? Neem dan vrijblijvend contact op! We maken graag een prijs op maat en geven je advies over wat de juiste keuzes en behandelingen kunnen zijn. Transparant en helder, daar houden we van!

 

Kom in contact

Professioneel vloeronderhoud

RR Omgevingsbeheer is ervaren met professioneel vloeronderhoud. Ons bedrijf beschikt over een eigen machinepark bestaande uit schrob- en opblokmachines. Daarnaast hebben we ook diverse waterzuigers. Al deze machines, plus de juiste middelen, zorgen voor het hoogst haalbare resultaat en maakt vloeronderhoud een leuke klus met een prachtig resultaat!

Prijzen variëren

De prijs is afhankelijk van de ruimte, het soort vloer, de behandeling etc. Voor een prijsopgave, neem vrijblijvend contact op!

Zakelijk of particulier
Als particulier interesse in vloeronderhoud bij RR Omgevingsbeheer? Geen probleem! We helpen je graag.
Persoonlijke wensen

Wensen en voorkeuren zijn te allen tijde bespreekbaar, wij denken graag met je mee.

De kleine lettertjes in het groot

Geen addertjes onder het gras of een paarse krokodil die achter de kast ligt, bij RR Omgevingsbeheer houden we van helderheid. Ook als het op vloeronderhoud aan komt. 

  • Kosten worden vooraf besproken
  • Uitvoering van vloeronderhoud vindt binnen Berkelland plaats
  • De afgesproken prijs is de daadwerkelijke prijs, geen nacalculatie!
  • Wij komen onze afspraken altijd na, in welke situatie dan ook