Glazenwassen

Als professioneel schoonmaakbedrijf is glazenwassen een dienst die we in Berkelland vaak verlenen. Met de juiste materialen en reinigingsmiddelen zorgt de glazenwasser uut Eibergen er voor dat je de omgeving weer stralend en fris kan bekijken. Daar houden we van!

 

Hoe gaan we te werk? Gewoon de ladder op met een emmer met sop, een spons en een raamtrekker. Op deze manier kunnen we tijdens het glazenwassen overal goed bij en worden ook de hoeken, kozijnen en vensterbanken goed meegenomen. Op deze manier van glazenwassen kunnen we daar goed bij en verdwijnt vuil als sneeuw voor de zon!

 

Er zijn veel mogelijkheden als het op glazenwassen aankomt, een prijs is dan ook heel erg afhankelijk van verschillende factoren. Bijvoorbeeld het gebouw, aantal verdiepingen en alle andere omgevingsfactoren. Wil je meer informatie over glasbewassing op locatie? Neem vrijblijvend contact op!

 

Kom in contact

Professionele glasbewassing

Bij RR Omgevingsbeheer werken wij met de beste middelen en materialen. Hierdoor leveren wij het hoogst haalbare resultaat waardoor je lang kan genieten van de glasbewassing. Ieder gebouw heeft weer een andere ligging. Het ene gebouw kent veel omringend vrachtverkeer, het andere gebouw is wellicht omringd door veel en hoge bomen. Het is daarom afhankelijk van deze omgevingsfactoren in welke tijdvakken de glasbewassing plaatsvindt.

Laat je zeker niet beperken tot de onderstaande mogelijkheden. Mocht je een andere voorkeur hebben wat betreft de glasbewassing, dan is dit uiteraard ook mogelijk! Bij RR Omgevingsbeheer adviseren we je graag en kijken we samen naar het hoogst haalbare. Want dat is het enige dat telt!

Tweemaandelijks
Dit is het meest gekozen tijdvak, hierdoor blijven de ramen schoon en kan vuil zich niet makkelijk ophopen.
Driemaandelijks
Afhankelijk van de locatie van het gebouw is er een kans dat het vuil zich aardig ophoopt. RR Omgevingsbeheer adviseert je graag!
Andere voorkeuren
Mocht je andere wensen hebben, neem dan vrijblijvend contact op. We kijken graag samen naar het beste tijdvak!

De kleine lettertjes in het groot

Bij RR Omgevingsbeheer houden wij van helderheid, al helemaal als het op glazenwassen aan komt. Daarom zijn er geen addertjes onder het gras en geen kleine lettertjes waar je niet van op de hoogte was. Transparante contracten en helderheid, daar houden wij van!

  • Glasbewassing vindt plaats binnen Berkelland
  • De kosten worden vooraf besproken
  • Betaalbaar voor elke portemonnee!
  • Geen sprake van nacalculatie, de prijs is de prijs!
  • Voor een juiste prijsopgave en een kennismaking komt Ronnie altijd eerst langs op locatie